Tjenester

Vi har høy kvalitet utstyr , og vi jobber effektiv og produktiv. I løpet av de siste årene har vi bygget titalls terraser fra tre i Oslo området. Din drøm – vår utfordring!

Nybygg

Vi oppfører enebolig, flermannsbolig eller andre boligtyper du måtte ønske, og tar vi oss av hele prosjektet fra planlegging til ferdigstillelse.

Tilbygg

Begynner det å bli litt trangt hjemme, eller er det på tide å bygge det ekstra soverommet, annekset eller vinterhagen du har tenkt på?

Tak

Vi kan bistå med alt fra utskifting av slitte taksteiner til komplett fornying av gammelt tak. Vi tilbyr også takvask for å forlenge takets levetid.

Terasse

Få et hyggelig sted å tilbringe varme sommerkvelder på! Vi bygger terrasser og plattinger for private, borettslag og sameier!

Garasje

Vi hjelper deg med alt fra søkeprosessen til ferdigstillelse. Vi tilbyr alt fra enkel garasjeløsning til skreddersydde løsninger.

Oppussing

Vi utfører alt innen oppussing for private, bedrifter og borettslag. Alt arbeid utføres av våre håndverkere med mange års erfaring.

Nytt bad

La oss pusse opp eller fornye bad. Som totalentreprenør av ditt nye bad, er det kun oss du forholder deg til under hele prosessen.

Vinduer

Nye vinduer gjør både underverker for fasaden og utseendet på boligen din, og gjør den i tillegg mer energieffektiv sånn at du sparer penger.

"Jeg et svært fornøyd. Profesjonelle og informative håndverkere som kom punktlig og utførte arbeidet til min store tilfredshet. Jeg vil benytte dem igjen og de har mine varmeste anbefalinger."